Groepslessen

De lessen kunnen gegeven worden aan 4 tot maximaal 9 deelnemers. Wil je een vaste les deelnemen dan zetten we je op de vaste groeps leslijst en ben je verzekerd van een plekje. Als je op de vaste lijst staat en een keer afwezig bent, dit graag van tevoren melden, zodat er plek is voor een eenmalige deelnemer.
Wil je de ene week de ene les meedoen en de andere week weer een andere les? Dit is geen probleem. Meld je van tevoren aan, dan kijk ik naar de beschikbaarheid.
 
Aanmelden voor een groepsles doe je via 06 – 51649193 of info@aquamoves.nl, met vermelding van je volledige naam, telefoonnummer en vermelding van de gewenste groepsles. Verdeling van de plekken geschiedt op volgorde van aanmelding.
 
Aqua vitaal
Een inspirerende groepsles voor senioren met nadruk op het verbeteren van de fitheid en het soepel houden van de spieren en gewrichten.
Aqua sculp
Een gevarieerde groepsles met low impact aerobic bewegingen en spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam met behulp van aqua trainingsmateriaal.
Aqua aerobic

Een groepsles met een choreografie van low en high impact aerobicbewegingen met een korte afsluiting van spierversterkende oefeningen.

Pi-Yo-Chi
Pi-Yo-Chi is een nieuwe, dynamische vorm van Body & Mind in het water. Combi van Aqua Pilates, Aqua Yoga en TaiChi gericht op de samenwerking van lichaam en geest, houding, ontstressen, lenigheid, ademhaling, balans, concentratie en kracht.
Aqua power

Een intensieve uitdagende groepsles met elementen uit de aqua aerobic, combat en bootcamp. Er wordt hard gewerkt aan uw uithoudingsvermogen, spierconditie & spierkracht!

Aqua jump

Een zeer actieve groepsles met alle voordelen van trainen op een trampoline als het trainen in water. Aqua Jump verhoogt het energieverbruik, verlies van lichaamsgewicht en verbetert het uithoudingsvermogen.