Aqua Moves is geen recreatiebad. De zwemlessen zijn volgeboekt tot 2027 en er kan niet voor worden ingeschreven.

Zwemlessen

Het zwembad van Aqua Moves is uitermate geschikt voor kinderen die in een kleine omgeving beter tot hun recht komen dan in de massa van een zwembadcomplexSuperSpetters is een zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact.
 
Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes twee keer per week zwemles van een gediplomeerd zwemdocent. Na de periode waarin de kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.
 
De ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.
Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het al in 10 maanden het zwemdiploma behalen en zwemvaardig zijn.
Ieder jaar start ik na de zomervakantie met nieuwe groepen. Deze groepen zullen eind juni/begin juli afzwemmen, de zwemlessen worden op de woensdag- en vrijdagmiddagen gegeven + de maandag- en donderdagmiddagen.Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00.
 

Kosten SuperSpetter zwemlespakket totaal € 1.250,- (op basis van de gestelde 10 maanden). U mag in 4 termijnen betalen (€ 325,- per termijn, dan wordt het lesgeld iets meer) Het diploma sluit qua veiligheid en eisen aan bij het C-diploma.

Heeft u interesse in SuperSpetters? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Heb je iets meegemaakt of gezien dat niet oké is? 

Spreek je uit. Het Centrum Veilige Sport Nederland is er voor jou. Altijd gratis, nagenoeg 24/7 en indien gewenst anoniem. In het belang van jezelf, de ander en de sport, laat van je horen

https://centrumveiligesport.nl